Başkanlık Devir Teslim Töreni

31 Mart yerel seçimlerinde Kuşu Belediye başkanlığını kazanan Ak parti adayı Feridun Aktay dualar eşliğinde görevi Simav Kaymakamı Kuşu Belediye başkanı Türker Çağatay Halim'den devir aldı.Belediye önünde halka hitap eden Başkan Feridun Aktay, bu ulvi göreve başladığımız an yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun. Almış olduğumuz görevin, ne kadar önemli, ne kadar kutlu, ne kadar da ulvi olduğunu bilerek buradayız. Bizler kasabamıza hizmet edebilmek için bu yarışın içerisine girdik. Kuşu beldesine bizlerin hayırlı hizmet edebilmesi için hep dualarımız bu yöndeydi,bizlere bu görevi tevdi etti. Bunların ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizlerin vatandaşımıza, burada yaşayan tüm insanlarımızla beraber, hep beraber bir aile ortamında hizmet ederek, ihtiyacı olan, yapılması gereken her türlü Kuşu hizmetini de layıkıyla yapabileceğimiz inancındayız. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi, düzenimizi daim eylesin inşallah” dedi.