KUŞU ALTYAPI ÇALIŞMASI YERİNDE İNCELENDİ

Altyapı çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kuşu ya giden ilçe kaymakamı Türker Çağatay HALİM’e ilçe garnizon ve jandarma komutanı Sayit BAYRAMOĞLU, il genel meclis üyesi Kahraman AKTAY, Emet karayolları bölge şefi Osman GİRGİN, İl Özel İdaresi mühendisleri ve yüklenici firma sorumlusu eşlik etti. Ziyareti değerlendiren ilçe kaymakamı HALİM “Kuşu köyü ilçemiz genelinde eğitim alanındaki başarısı ile ön plana çıkan bir köyümüz. Kuşu’nun en önemli ve hayati sorunu, kullanım ömrünü tamamlamış altyapısı (kanalizasyon). Yenilemek için Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapıldı. Kanalizasyon çalışması yıl sonu itibarı ile tamamlanmış olacak. Aynı zamanda buradan ilçe yolu geçtiği için Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokol yapıldı. Birkaç noktadan kanalizasyon hattı geçecek. Ufak pürüzleri de bugün ki köy ziyaretinde çözdük. Bu proje maliyeti itibarı ile Köylere Hizmet Götürme Birliğinin en büyük projesi “ dedi.