KUŞU BELDESİNDE BAYRAMLAŞMA

Simav Kaymakamı ve aynı zamanda Kuşu belediye başkanı Türker Çağatay HALİM,  Ramazan Bayramı’nın ilk günü Kuşu belediye binasında halkla bayramlaştı. İlçe kaymakamı ve Kuşu belediye başkanı HALİM, “ Kuşu’da meclis ve encümen oluşturdum. Simav Kaymakamlığı personelleri arasından görevlendirme yaptım. Böylece; yazı işleri, mali hizmetler, fen işleri, zabıta birimleri kuruldu. Belediye Kanununa göre kurulması zorunlu dört birimi de oluşturduk. Kuşu güzel hizmetlere kavuşmak üzere. Web sitemiz de donanımlı olarak hizmete girecek ve vatandaşlarımızı yapılan hizmetler hakkında bilgilendireceğiz” dedi.
Simav Kaymakamı ve aynı zamanda Kuşu belediye başkanı Türker Çağatay HALİM ve eşi Esin HALİM, Kuşu beldesindeki şehit aileleri olan AKDAĞ ve DEMİRTAŞ ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.