KUŞU ÇPL ZİYARETİ

İlçe kaymakamı Türker Çağatay HALİM, köy ve kurum ziyaretleri kapsamında 8 aralık 2015 salı günü Kuşu köyünü ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul müdürü Mehmet GÜRE'den okulla ilgili bilgiler aldı. Okul binası ve bahçesini tertipli ve bakımlı bulduğunu ifade eden ilçe kaymakamı HALİM, okulla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 'Çok Programlı Lise bünyesinde dört bölümde öğretim yapılıyor. Genel lise, meslek lisesi, anadolu lisesi ve anadolu meslek programı. Bu okulumuz 1982 yılında eğitime açılmış. Kuşu, belde statüsünü yitirip köy statüsüne dönüşmesine rağmen, öğretmenler ve köy halkının hususi gayreti ile okul öğrenci sayısı artırılarak eğitime açık tutulmaya çalışılıyor. Halen, 69 öğrencimiz bu okulda eğitime devam ediyor. Türkiye genelinde birincilik, ikincilik gibi sınav derecesi elde eden öğrenciler yetiştirmiş bir okul burası. Okulun bahçesi, binası, laboratuvarı, derslikleri, yemek salonu oldukça yeterli. Kütüphaneyi de yeterli buldum. Okul idaresi ve öğretmenler gayretli. 2 idareci 8 öğretmen, 1 memur, 2 yardımcı personel görev yapıyor' dedi. Okul idaresince ilçe kaymakamından zekâ oyunları ile malzeme talep edildi. İlçe kaymakamı HALİM, 'İlk kez bir okulda böyle bir talep geldi. Hafta sonları öğretmenlerimiz, öğrencilerimize yönelik gönüllü olarak zekâ oyunları kursu veriyor. Mangala oyunu buna dahil. Mangala benim de ilgi duyduğum geleneksel, stratejiye dayanan bir Türk oyunu. Bu talebi, karşılayacağız. Bilhassa, tebrik ediyorum' dedi.

Kuşu ÇPL Öğrenci Dağılımı
Sınıf / Şube Öğrenci Sayısı