ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Simav Kaymakamlığı himayesinde, Liseler arasında mangala ve satranç yarışması tertip edildi.

Dereceye giren öğrenciler:

Özgüner GÜRBÜZ

Fen Lisesi Liseler Arası Satranç Birinci
Emre ŞENOL Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Liseler Arası Satranç İkinci

Fadime AKSU

Kuşu ÇPL Lise Kızlar -Mangala Birinci
Rabia DURAK Kuşu ÇPL Lise Kızlar -Mangala İkinci

Oğuz Alp GÖKALP

Kuşu ÇPL Lise Erkekler - Mangala Birinci
Nurullah BOZKURT Kuşu ÇPL Lise Erkekler - Mangala İkinci

Ortaokullar arasında il ve bölge düzeyinde atletizm yarışmasında dereceye giren Öğrenciler:
Sıla ATA Osman Bey Ortaokulu Ortaokullar Atletizm (1500 - 800 m koşu) Birinci
Büşra GÜNEY Osman Bey Ortaokulu Ortaokullar Atletizm (1000 m koşu) Birinci

Ayrıca, gençlik merkezleri arasında düzenlenen Türk Halk Müziği yarışmasında ilçemizi temsil eden Simav Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Aslı KAYGUSUZ’da  ilçe kaymakamı tarafından ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ŞİRİKÇİ ile birlikte, İlçe Kaymakamı Türker Çağatay HALİM’i makamında ziyaret etti. Dereceye giren öğrenciler, ilçe kaymakamı tarafından ödüllendirildi.